NE BUDI LENJ, DODJI NA SAJAM OBRAZOVANJA!

“I najsporija osoba, ako ne izgubi iz vida svoj cilj, ide brže od one koja luta bez cilja.”

Svaka osoba za sebe želi najbolje, zato se treba što pre fokusirati na svoje ciljeve, pronaći svoj pokretač, i sve informacije koje ti se pružaju, iskoristiti na najbolji način!

 

Ako želiš da usavršiš svoju ličnost, upisujući fakultet, i sutradan nađeš posao, a znanje predstavlja tvoj cilj, motivaciju možeš dobiti upravo na Sajmu obrazovanja! Zašto da te jedna negativna zamisao, lenjost sputava u tome?

Budi svoj, kreativan, dodji i savladaj svoju lenjost! Nema razlog za stid, svi mi imamo pravo na pitanje koje nas zbunjuje, zato dodji na Sajam obrazovanja i uveri se u svoje sposobnosti! Daj komentar, predlog, kao i sugestiju, tako se najbolje uči!


Dosta si čekao, kao mlada ličnost u stanju si da menjaš svet! Zato lenjost je pojava koja u trenutku nestaje, čim se setiš šta dobijaš činjenicom ako si tamo! Svi ljudi tamo, tvoje društvo i informacije kroz radionice i zabavu daju ti maksimalno zadovoljstva, motivacije i sveukupnu zamisao za odgovarajuću odluku!

Ne očekuj od sebe savršenstvo, jer niko nije savršen! Ne čezni za tim, jer je to nemoguća misao. Ako se slobodno sapleteš u nekoj zamisli ili odluci, možda baš sledeći korak je najbolji, možda je i ta mala greška upravo dovela do bolje odluke.

Radionice na Sajmu obrazovanja


Na Sajmu obrazovanja izlagači predstavljaju metode i programe studiranja na kreativan, zanimljiv i pristupačan način posetiocima, kao i uvek aktuelne teme koje se tiču procesa i unapređenja obrazovanja. Zašto bih spektar korisnih i poučnih informacija tako lako propustio?

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pratite nas