Posetioci

Približava se vreme kada bi trebalo da donesete konačnu odluku koji fakultet ili višu školu ćete da upišete. Izbor karijere predstavlja jednu od najvažnijih životnih odluka . Ali, tu odluku nije jednostavno ni lako doneti. Potrebno je uzeti u obzir veliki broj važnih činjenica i uskladititi ih sa svojim potencijalima, željama i mogućnostima.

Potrebno je proveriti: Da li je fakultet težak; Da li je akreditovan; Da li su nastavne i naučne oblasti na fakultetu ono što vas intersuje i za šta imate sklonosti; Kakve su školarine; Da li postoji mogućnost dobijanja stipendije i konačno jedno od najvažnijih kakve su mogućnosti zapošljavanja u zemlji i inostranstvu?

zastoNaSajam

Pravu odluku je mnogo lakše i sigurnije doneti kada imamo sve potrebne informacije. Na internetu su dostupne mnoge informacije, ali ništa ne može zameniti direktnu komunikaciju. Dođite na Sajam „Moja karijera – Moj izbor“ i postavite svoja pitanja predstavnicima frakulteta i visokih škola iz zemlje i inostranstva. Testirajte svoje sposobnosti i proverite šta  vam je sve potrebno za uspešnu karijeru i dobar život.

Iskoristite svoje potencijale i pravi trenutak kada se uči najbrže i sa najmanje napora  a postižu najbolji rezultrati. Na jednom mestu na Sajmu možete sresti predstavnike najznačajnijih univerziteta, fakulteta i visokih škola iz zemlje i inostranstva, upoznati se sa mogućnostima sticanja dodatnih veština i znanja, uštedeti vreme i novac i na najbolji način investirati u svoju budućnost.

Pratite nas