Moja karijera – Moj izbor

Kako i na osnovu čega birati

Jedna od najvažnijih životnih odluka je izbor posla kojim ćemo se baviti u životu. Ali, tu odluku nije jednostavno ni lako doneti. Da li je fakultet težak; Da li je akreditovan; Da li su nastavne i naučne oblasti na fakultetu ono što vas intersuje i zašta imate sklonosti; Kakve su školarine; Da li postoji mogućnost dobijanja stipendije i konačno jedno od najvažnijih kakve su mogućnosti zapošljavanja u zemlji i inostranstvu?

mojakarijeramojizbor

Pravu odluku je mnogo lakše i sigurnije doneti kada imamo potrebne informacije. Na internetu su dostupne mnoge informacije, ali ništa ne može zameniti direktnu komunikaciju. Dođite na Sajam Moja karijera – Moj izbor i postavite svoja pitanja predstavnicima frakulteta i Visokih škola iz zemlje i inostranstva. Testirajte svoje sposobnosti i proverite šta vam je sve potrebno za uspešnu karijeru i dobar život.

Iskoristite svoje potencijale i pravi trenutak kada se uči najbrže i sa najmanje napora  a postižu najbolji rezultrati. Na jednom mestu na Sajmu možete sresti predstavnike najznačajnijih univerziteta , fakulteta i visokih škola iz zemlje i inostranstva, upoznati se sa mogućnostima sticanja dodatnih veština i znanja, uštedeti vreme i novac i na najbolji način investirati u budućnost.

Pratite nas