SVE KORISNE INFORMACIJE NA JEDNOM MESTU!

Kako korisne i kvalitetne informacije za dalje školovanje pronaći u onom trenutku kada su ti najpotrebnije?
Smisao postojanja Sajma obrazovanja je upravo tvoj dolazak, da prikupiš maksimalno informacija za najkraće vreme, naučiš nešto novo, kao i da se zabaviš sa društvom koje povedeš sa sobom.


Na internetu možeš dobiti dosta informacija, ali su uglavnom površne i nedorečene, kao i priče drugih iz tvoje okoline „šta je najbolje za tebe“ uglavnom te zbune i postaješ uplašen.
Ali dodatne informacije koje dobijaš na Sajmu obrazovanja, uz tvoju zamisao, daju ti potpunu sliku kako bi doneo odgovarajuću odluku. Jer tamo možeš pokupiti informacije od preko 35 škola i fakulteta, kao i za svako pitanje koje postaviš, možeš dobiti adekvatan odgovor koji te približava rešenju tvog problema.


Biće to prilika da razmeniš mišljenja i ideje sa društvom, upoznaš kreativnost fakulteta i škola lično, sakupiš kontakte. Korisno je i ostaviti svoje podatke i kontakte, jer dodatne informacije od lica koja si i lično upoznao, doprineće da lakše odlučiš.
Obično se izostavi deo kod uzimanja papirića, flajera koji ti se nude pri odlasku sa štanda. A u stavri, to je korisna informacija koja ti pokazuje šta si obišao tog dana, prikazane su ponude te škole ili fakulteta, kao i kontakt telefon za dodatno pitanje.

Zato je preporuka da pokupiš flajere i sačuvaš ih, jer je to podsetnik tvog obilaska. Sajam obrazovanja ti nudi širi spektar slika sa neverovatno korisnim i kvalitetnim informacijama, zasto bi to zaobišao?

One Response to SVE KORISNE INFORMACIJE NA JEDNOM MESTU!

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pratite nas