Uspeh je njihov izbor

Na 11.međunarodnom sajmu obrazovanja “Moja karijera – Moj izbor” nastojimo da promovišemo i učenike koji su postigli značajan uspeh na republičkim i međunarodnim takmičenjima u znanju iz različitih naučnih oblasti.

Okupljanjem uspešnih učenika na jednom mestu, kroz isticanje njihove izuzetnosti i brojnosti, želimo da skrenemo pažnju  na  veliki razvojni potencijal koji oni predstavljaju.


Najuspešniji učenici na Sajmu obrazovanja 2015. god

U isto vreme  predstavnici fakulteta su u mogućnosti da upoznaju  najbolje učenike kojima mogu da ponude poseban tretman u vidu stipendija ili na neki drugi način.

Kao organizatori i kao društveno odgovorna kompanija nastojimo da skrenemo i pažnju medija na potrebu  uvođenja  izbalansiranog pristupa sa manje senzacionalizma ali sa izraženom i  dugotrajnom podrškom i promocijom vrenosti znanja i obrazovanja uopšte.

Na sajtu Sajma će pored fotografija najuspješnijih učenika 2016. biti postavljene i  iz jave sa njihovim ocenama o tome šta ih motiviše za postizanje  izuzetnih rezultata i kakvi su im planovi za budućnost jer – uspeh je njihov izbor.

Pratite nas