ZAŠTO JE SAJAM OBRAZOVANJA DOBRA STVAR?

Uvek nas dovoljan broj kvalitetnih informacija pokreće da donesemo dobru odluku, kako u vezi svakodnevnih sitnica, tako i u životu.

 

Današnje informacije dobijamo uglavnom na internetu, ali su neke površne i ulivaju nepoverenje za pravi korak dalje. Da, tu je i iskustvo starijih kao i od okoline koje ti ne ukazuje da i ti možeš tako, pa tvoja zamisao u glavi je konfuzija koja nastaje i ostaje do onog momenta kada moraš odlučiti.

zasto upisati fakultet

Možda i tvoja odluka ima i zamisao za sledeći korak, ali ne predstavlja idealnu sliku. Sve te slike složiće se, ukoliko uz dovoljne zamisli i ubediš prijatelja, iako ima obaveza, da odete na Sajam obrazovanja. Tu informacije funkcionišu još u vazduhu pri ulasku, čekaju na tebe, jer prezentacije preko 35 škola i fakulteta udaraju na tebe kao bomba eksploziva koje možeš da upiješ u momentu.

Upis na fakultet 2017

Na svakom štandu možeš postavljati pitanja, sigurno ceš dobijati odgovore koji će ti slagati kockice u glavi jednu po jednu. Pravi odgovori i topli osmesi ulivaće ti poverenje i pružaće podršku, iako te možda i sramota da pitaš više pitanja odjednom. Oni su tu zbog tebe, ne zaboravi to.

zasto upisati fakultet

Sama uloga Sajma obrazovanja je upravo tvoj dolazak, s tim što uz uzimanje informacija, radi daljeg učenja i studiranja, najboje je i dati tvoje podatke, email i druge sitnice. Jer dodatne informacije za tvoj izbor i odgovarajući fakultet dobićeš od tih ljudi koje znaš čak i lično, jer si ih na Sajmu obrazovanja upoznao.

Lepo je pokupiti i sve one papiriće što dele, flajere. Podseti se na putu do kuće ili kući ko je ostavio najveći utisak na ovakvom sajmu koji ti je pružio više nego što si očekivao, zar ne?

One Response to ZAŠTO JE SAJAM OBRAZOVANJA DOBRA STVAR?

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pratite nas